• 400 massage-elementen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Je kunt het maar beter geloven! Iedere inzet van MindInsole bevat 8 grote, 120 middelgrote en 270 kleine acupressuurpunten die allemaal gericht zijn op verschillende drukplekken van je voet.
  • Verkoelt de voeten. Als we het over MindInsole hebben, zijn de 8 magneten ook enorm belangrijk. Deze houden je voeten koel en voorkomen oververhitting en overmatig zweten. Je zult ons dankbaar zijn zodra je eens op een warme dag gaat wandelen!
  • One-size-fits-all. Je hoeft je er geen zorgen over te maken of deze inzetten wel in je schoenen passen. Passen ze niet, dan kan je de inlegzolen zo knippen dat ze in alle schoenen passen die jij wilt. Probleem opgelost!
  • Verbetert de algemene gezondheid. Vergis je niet! MindInsole is niet alleen bedoeld voor het verminderen van pijn in de voet. Acupressuur zou pijn in het hele lichaam verlichten en de algemene gezondheid verbeteren. Daarom draagt MindInsole aanzienlijk bij aan het verlichten van pijn in andere delen van het lichaam, zoals de knieĆ«n of de rug. Klinkt goed, nietwaar?
  • Verhoogt de energie. Wanneer je inzetten van MindInsoles gaat gebruiken, zal je hoogstwaarschijnlijk een positieve boost in je energie en stemming opmerken.
  • Vermindert pijn in de voeten. Zoals je misschien al hebt geraden, zijn de inzetten van MindInsoles de beste vrienden van je voeten. Ze zijn er altijd om de voeten te ondersteunen en tegen algemene overbelasting te beschermen. Het is onmisbaar als je urenlang moet lopen of staan.
  • Betaalbaar. In tegenstelling tot dure acupressuursessies en medische behandelingen, is dit product van MindInsoles redelijk geprijsd en voor iedereen toegankelijk! Met MindInsole is het gemakkelijk om je voeten te verwennen zonder dat het je een fortuin hoeft te kosten.
  • Gemakkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de inzetten in je schoenen te plaatsen en te genieten van alle voordelen die ze te bieden hebben! Houd er rekening mee dat het een tijdje kan duren voordat je voeten zich volledig aan de inlegzolen hebben aangepast. Maak je geen zorgen als ze eerst wat ongemakkelijk aanvoelen. Geef het wat tijd en je zult al snel een hele nieuwe wereld van pijnloos wandelen ervaren!